3R Revolution


3R Revolution

U čemu Vam pomažu proizvodi 3R | Revolution?

 

Nakon blizu 1 godine rada na razvoju potrošače Update1 iznenađujemo revolucionarnom novinom! Temeljem europskih EFSA pravila, ideje Norbija i pomoću izvrsnog stručnjaka za hranu stvorili smo liniju proizvoda 3R Revolution koja zahvaljujući posebnim sastojcima ima pozitivni učinak na zdravlje.  

Linolenska kiselina:
Doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.*

Ta je tvrdnja primjenjiva samo za hranu koja u odnosu na 100g i 100 kcal sadrži najmanje 1,5 g linolenske kiseline (LA). Potrošača treba obavijestiti da se povoljni učinak može postići unosom 10 g linolenske kiseline (LA) dnevno.

Glukomanan:
U okvirima dijete sa smanjenim unosom kalorija pridonosi gubitku tjelesne težine.*

Ta je tvrdnja primjenjiva samo za hranu koja osigurava unos 1 g glukomanana dnevno. Povoljan učinak može se postići unosom 3 grama glukomanana dnevno, na način da ga se u sklopu dijete sa smanjenim unosom kalorija unosi u tri porcije, svaka po 1 g, s 1-2 čaše vode, prije jela. Obraćamo pozornost da postoji opasnost od gušenja, ako imate problema s gutanjem, ili glukomanan pokušate popiti s nedovoljnom količinom tekućine – molimo da proizvod konzumirate s puno tekućine kako bi glukomanan dospio u želudac!

Škrob otporan na probavu:
Zamjena probavljivoga škroba u hrani neprobavljivim škrobom pridonosi smanjenju rasta razine šećera u krvi poslije jela.*

Ta je tvrdnja primjenjiva samo za hranu u kojoj je udjel probavljivoga škroba zamijenjen neprobavljivim škrobom na način da najmanje 14% ukupne količine škroba treba biti neprobavljiv škrob.

 

Preporuka za konzumiranje 3R peciva: Preporučujemo konzumaciju najmanje tri puta po 1 kom 3R jastučića dnevno, prije jela, s puno tekućine, a potom to treba nadopuniti hranom, obrocima potrebnim za uravnoteženu prehranu.

 

3R jastučić sa sirom
Pecivo sa sirom
, s neprobavljivim škrobom, glukomananom, koje sadržava turos-3r-300x213linolensku kiselinu, a koje ostvaruje savršenu ravnotežu debeloga punjenja od sira i svježe pečenoga hrskavog tijesta. Ne sadrži dodani šećer. Putem svojih posebnih sastojaka ima pozitivan učinak na zdravlje. Bogato je dijetalnim vlaknima.
Njegova povoljna svojstva utječu i na razinu šećera i kolesterola u krvi.* 
Za više informacija kliknite ovdje!

 

 

3R jastučić s višnjama meggyes-3r-300x221
Pecivo s višnjama, s neprobavljivim škrobom, glukomananom, koje sadržava linolensku kiselinu, a u kojem ugodno kiselkasti okus punjenja od višanja daje veselu notu svježe pečenom, hrskavom tijestu. Ne sadrži dodatni šećer. Putem svojih posebnih sastojaka ima pozitivan učinak na zdravlje.
Njegova povoljna svojstva utječu i na razinu šećera i kolesterola u krvi.
* Za više informacija kliknite ovdje!  

 

3R jastučić s kakaom csokis-3r-300x214
Pecivo s kakaom, s neprobavljivim škrobom, glukomananom, koje sadržava linolensku kiselinu, a u kojem svježe pečeno tijesto okružuje fini, kremasti nadjev s kakaom. Ne sadrži dodani šećer. Putem svojih posebnih sastojaka ima pozitivan učinak na zdravlje. Bogato je dijetalnim vlaknima.
Njegova povoljna svojstva utječu i na razinu šećera i kolesterola u krvi.*
Za više informacija kliknite ovdje!  

 

*neprobavljiv škrob: oblik škroba koji spada u niz dijetalnih vlakana, a koje zdravo tanko crijevo ne može razgraditi, stoga nepromijenjeno dospijeva u debelo crijevo. – Zamjena probavljivoga škroba neprobavljivim škrobom pridonosi smanjenju rasta razine šećera u krvi nakon jela. Glukomanan: prehrambena vlakna topiva u vodi. – Glukomanan u okvirima dijete sa smanjenim unosom kalorija pridonosi gubitku tjelesne mase. Linolenska kiselina: esencijalna masna kiselina, organizam ju ne proizvodi, stoga je neophodno osigurati ju za potrebe organizma. – Linolenska kiselina pridonosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.