Update sustav

1 - 2 - 3

Update sustav prehrane

Update pomoću tri jednostavna koda, razumljiva za sve, promiče svjesnu, zdravu prehranu.

Jednostavnom klasifikacijom prehrambenih proizvoda koji se diljem Europe svakodnevno konzumiraju, bez kompliciranih indeksa, pomaže u brzom snalaženju, mršavljenju i prevenciji pretilosti.

UPDATE 1:LAB7873-1024x684

imaju oni Update proizvodi koji su smanjenog ugljikohidratnog sadržaja i bez dodanog šećera. Dakle, proizvodi čiji je ugljikohidratni sadržaj u 100 grama proizvoda ispod 30 grama, a glikemijski indeks ne prelazi 30.

UPDATE 2:

su dobili proizvodi čiji je ugljikohidratni sadržaj u 100 grama proizvoda između 30-50 grama, a glikemijski indeks se kreće također između spomenutih vrijednosti, ili barem jedan od dva slučaja zadovoljavaju.

UPDATE 3:nyiredes3-1024x684

su dobili proizvodi koji u 100 grama imaju preko 50 g ugljikohidrata a glikemijski indeks im je preko 50 ili proizvodi koji zadovoljavaju jedan od dva slučaja.

Update sustav stila života

UPDATE nudi kompleksan sustav stila života. Ciljane skupine su zdravstveo osviješteni kupci, oni koji žele izgubiti na težini, odnosno dijabetičari. Pored asortimana proizvoda sa smanjenim udjelom ugljikohidrata, s niskim glikemijskim indeksom, odnosno bezglutenskih proizvoda, koji međutim nude koliko je moguće tradicionalne okuse, najveći se naglasak stavlja na redovitu tjelovježbu. TV emisije, fitnes DVD-i, mjesečno u prosjeku 15-20 javnih nastupa tvoraca sustava stila života – Norbert Schobert i Réka Rubint – osiguravaju masovnu bazu UPDATE-a koja broji više stotina tisuća ljudi. Njihov Facebook profil, koji je najpopularniji u Mađarskoj, dosada je lajkalo 1,5 milijuna ljudi, a profil dnevno u prosjeku posjećuje 150 tisuća ljudi.

Liječnički pregled i laboratorijska kontrolaLAB_4681-1024x682

Učinkovitost UPDATE sustava dokazano je i ispitivanjima u kontroliranim laboratorijskim, odnosno bolničkim uvjetima

s usporednim skupinama (2 X 20 osoba), koji su obavljeni u budimpeštanskoj bolnici Szent Imre.

 

 

Dokazano je da su potrošači UPDATE proizvoda koji, dok su konzumirali hranu koja pruža signifikantno veće iskustvo uživanja u hrani izgubili više na težini u odnosu na bolničku skupinu koja je konzumirala istu količinu kalorija u obliku tradicionalne hrane.

Sudionici su posebno istaknuli iskustvo uživanja u konzumiranoj UPDATE hrani, kao karakteristiku zahvaljujući kojoj dijeta ne predstavlja patnju, ili odricanje koje uzrokuje napetost, te je tako dugo vremena održiva i lakše može dovesti do stvarne, dugoročno održive promjene stila života.

Članovi Update skupine – zahvaljujući niskom glikemijskom indeksu – nisu trpjeli simptome hipoglikemije, suprotno skupini na dijeti brojenjem kalorija. Temeljem ispitivanja koje je obavila Bolnica Szent Imre (Budimpešta), uz dozvolu Znanstvenog i istraživačkog etičkog povjerenstva, Update meni, peciva i proizvodi izrazito podupiru dijetu za mršavljenje, te se mogu i službeno preporučiti za dijetu za mršavljenje dijabetičara.

Rezultate ispitivanja je liječni��������ka grupa otada već uspješno prezentirala na više poznatih konferencija o prehrani i liječničkih konferencija. /Mađarski forum o prehrani, Mađarska konferencija o osteoporozi itd./

 

 

Update1.hr koristi kolačiće (cookies) više info

Update1.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja. Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja

Zatvori