IZJAVA O PRIVATNOSTI

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Nakon što date narudžbu, tražit ćemo vaše ime i prezime, adresu, broj telefona, broj kreditne/debitne kartice i datum isteknuća. Bez ovih informacija nećemo moći obraditi vašu narudžbu i poslati potvrdu.

Kao što smo već naveli, broj telefona je također obavezan kako bi vas mogli kontaktirati ako ima nekih problema s vašom narudžbom. Osim ako vi ne zahtjevate drugačije, proslijedit ćemo vaš broj telefona našim dostavljačima kako bi vas mogli kontaktirati u vezi dostave.

Sigurnost vaših podataka

Naša web stranica koristi najsigurnije I najnovije sigurnosne softvere kako bi zaštitili vaše podatke kad god dajete narudžbu ili pristupate svom računu.

Softver šifrira sve informacije koje dajete kako bi se minimalizirao rizik da podaci budu presretnuti prije nego ih naš sustav zaprimi.

Također, pridržavamo se sigurnosne procedure koju nalaže kako bi zaštitili neautorizirani pristup vašim podacima.

Možemo proslijediti vaše podatke trećoj strani od povjerenja ako procijenimo da je to od vašeg interesa. Ako se ne slažete sa tim, molimo vas da nas kontaktirate.

Privatnost podataka unutar Update1 tima

U Update1 ćemo štititi vašu privatnost na 3 načina:

  • pristup vašim podacima imaju sam oni kojima je to potrebno kako bi učinkovito odradili svoj posao

  • koristimo korisnička imena i lozinke u sustavu kontrole prodaje

  • tajnost podataka i pristup bazi podataka se periodično obnavljaju kako bi učinkovitije zaštitili vaše osobne podatke

Vaša prava

Ako ste iz bilo kojeg razloga nesigurni zbog svojih osobnih podataka koji su kod nas pohranjeni, molimo vas da nas kontaktirate. Sa zadovoljstvom ćemo pregledati vaš slučaj i obnoviti podatke. Možete nas kontaktirati putem email-a ili telefonski. Također možete provjeriti sve informacije i on line, jednom kad se ulogirate.

Korištenje ‘kolačića’

Naši ‘kolačići’ ne sadrže vaše osobne podatke i koriste samo kako bismo utvrdili vaš preglednik i korisničke preferencije za našu stranicu. Vjerujemo kako nam to može uvelike pomoći kako bismo pružili uslugu kakvu zaslužujete i kako bismo unaprijedili pregledavanje sadržaja. No, ako vi to ne želite, vaš preglednik vam daje mogućnost da ne prihvatite ‘kolačiće’. Trebali biste biti u mogućnosti pregledavati naše stranice i bez ‘kolačića’.

‘Kolačići’ su malene datoteke koje se pospremaju na računalo dok surfamo internetom, obično se to događa kada prvi puta posjetimo neku web stranicu. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći puta kada posjetite istu stranicu mogu ih automatski primjeniti. Više o ‘kolačićima’ možete saznati na: www.allaboutcookies.org i www.youronlinechoices.eu, a za video posjetite www.google.co.uk/goodtoknow/data-on-the-web/cookies.

‘Kolačići’ vam primjerice omogućavaju da učinkovitije pregledavate stranice, pamteći vaše preferencije i, sve u svemu, unapređuju vaše iskustvo. Oni također omogućuju da vam se prikazuju reklame koje su vama od neke važnosti. Popis svih ‘kolačića’ koji se koriste na našoj stranici možete pronaći niže na stranici.

‘Kolačići učinkovitosti’ prikupljaju podatke kako posjetitelji koriste stranice, primjerice koje stranice najčešće posjećuju, i da li dobivaju obavijesti o greškama na web stranicama. Ne prikupljaju podatke o identitetu posjetitelja. Svi podaci su sažeti i prema tome anonimni. Služe samo kako bi se poboljšao rad web stranice. Koristeći našu web stranicu, pristajete na to da se ove vrste ‘kolačića’ spremaju na vaš uređaj. Popis svih ‘kolačića’ ove kategorije možete pronaći niže na stranici.

‘Ciljani kolačići’ koriste tome kako bi se prikazivale reklame koje su vam važnije. Služe i tome da se ograniči broj prikaza reklame te prikupljaju podatke o učinkovitosti reklamne kampanje. Uglavnom su postavljene na stranice uz pristanak vlasnika stranice. Oni pamte da ste posjetili stranicu i tu informaciju dijele sa oglašivačima. Koristeći našu web stranicu, pristajete na to da se ove vrste ‘kolačića’ spremaju na vaš uređaj. 

Suglasnost

Korištenjem naše stranice dajete suglasnost skupljanju, procesuiranju i korištenju osobnih podataka s naše strane kako bismo obradili vaše narudžbe, istraživali tržište, obradili vaše uplate, provjerili ispravnost vaše kreditne kartice te u marketinške svrhe.

Bilo kakve promjene u postavkama privatnosti bit će postavljene na našoj stranici kako biste bili u potpunosti informirani o svojim pravima, te nas možete kontaktirati ukoliko želite izvršiti neke promjene.

Sigurnost kreditne krtice

Štitimo sigurnost vaših informacija koristeći softver Secure Sockets Layer (SSL), koji šifrira podatke koje unesete. Ne spremamo podatke vaše kreditne kartice kada dajete narudžbu niti dozvoljavamo da spremite ove podatke na vaš korisnički račun. Naravno, prebacujemo broj vaše kreditne kartice tvrtki koja naplaćuje narudžbu. Koristimo PGP softver kako bismo šifrirali vaše podatke kada se prebacuju u našu baz podataka. Važno je da vi osigurate nemogućnost pristupa vašim podacima tako što ćete se odjaviti sa svog računa ako koristite javni kompjutor.

Dodatne informacije

Update1 može ponekad sadržavati linkove na druge stranice, kao što se i druge srodne stranice povezuju s nama. Stranice s kojima smo povezani mogu imati drugačija pravila o privatnosti podataka.