Kako kupovati

Kako kupovati

 

Aceton d.o.o., Horvaćanska 31e, 10000 Zagreb – kupnja u Internet trgovini:  update1.hr/webshop

 

UVJETI KUPNJE

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Aceton d.o.o., Horvaćanska 31e, 10000 Zagreb, OIB: 28521412106, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem ili telefonskim putem. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, bit će obaviješten telefonskim putem.

PLAĆANJE

Naručene artikle s troškovima dostave Kupac će Prodavatelju platiti općom uplatnicom, pouzećem pri primitku paketa ili kreditnom karticom, na osnovi Kupčeve narudžbe.Plaćanje karticama trenutno možete izvršiti sa: kreditnim (MasterCard, VISA) i debitnim (Maestro) karticama. U procesu je i omogućavanje plaćanja i ostalim karticama… (American Express, Diners…)

SIGURNOST U SLUČAJU PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

E-commerce usluga Zagrebačke banke d.d. omogućava kupcima u zaštićenom Internet okruženju kupovinu proizvoda putem web-shopa prodavatelja, te sigurno korištenje platnih kartica u stvarnom vremenu.

E-commerce usluga Banke razvijena je prema smjernicama i zahtjevima dviju najvećih kartičnih kuća – MasterCard Worldwide i VISA International.

Sustav je temeljen na 3-D Secure standardu koji trenutno nudi najsigurnije rješenje plaćanja kreditnim i debitnim karticama u internet okruženju.

Ukoliko kartica korisnika sudjeluje u 3-D Secure programu od kupca će se tražiti dodatna provjera identiteta kao potvrda da upravo on koristi karticu.

Osim što se na ovaj način nudi dodatna zaštita korisniku kartice, velike prednosti u korištenju ovakvog sustava ima i prodajno mjesto – obavljene transakcije je teže osporiti.

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

OTPREMA

Otprema robe vrši se ekspresnom gradskom (Zagreb) ili međugradskom dostavom DHL-a unutar 24 sata od slanja pošiljke. Ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju isporuka će biti izvršena isti radni dan po primitku narudžbe.

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Dostavljač DHL-a može (ali i ne mora) vas nazvati na kontakt broj telefona prije dostave. Ako vam je potrebno da vas dostavljač nazove, molim vas da nam to posebno napomenete.

Poštarina se plaća za dostavu koja se vrši ekspresnom dostavom te ista iznosi 25 kuna – fiksno i neovisno o veličini/težini pošiljke.

POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju robe u roku od 7 dana. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail: info@update1.hr ili na adresu: Aceton d.o.o., Horvaćanska 31e, 10000 Zagreb. U slučaju reklamacije, Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti Kupcu cjelokupan plaćeni iznos uvećan za zatezne kamate, računajući od primitka pisane obavijesti o raskidu ugovora.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje se može vršiti na nekoliko načina: općom uplatnicom u banci odnosno internet bankarstvom, pouzećem ili kreditnim karticama. Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili internet bankarstvom pod poziv na broj potrebno je prepisati poziv na broj koji ste dobili u e-mailu sa svim podacima o narudžbi te u svrhu plaćanja vaše prezime. Od izvršenja narudžbe imati ćete 10 radnih dana da ponudu platite jer će se nakon 10 dana neplaćene narudžbe brisati.

Imate li kakvih pitanja, molimo Vas javite nam se na e-mail: info@update1.hr

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Aceton d.o.o. smatra vašu privatnost svojim prioritetom. Pročitajte sljedeće napomene i saznajte više o našoj politici zaštite privatnosti korisnika. Kao posjetitelj shop.teretanavijesti.com internet trgovine prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti. shop.teretanavijesti.com internet trgovina vlasništvo je tvrtke Aceton d.o.o. koja je odgovorna za sigurnost kupnje preko interneta i zaštite vaše privatnosti.

OSOBNI PODACI

Zaštita privatnosti opisuje kako Aceton d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Aceton d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja shop.teretanavijesti.com internet trgovine. Aceton d.o.o. se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju shop.teretanavijesti.com internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Aceton d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica shop.teretanavijesti.com internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMJENE NAPOMENA O PRIVATNOSTI

Aceton d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ovu Zaštitu privatnosti. Svaka izmjena ove Zaštite privatnosti bit će objavljena na stranicama shop.teretanavijesti.com internet trgovine.

PITANJA I SUGESTIJE

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga o ovoj izjavi o privatnosti, molimo kontaktirajte nas na:

e-mail: info@update1.hr

Zahvaljujemo vam na vašem povjerenju i na kupnji u Update1 Webshop-u!