Zero piletina pohana u začinima


Zero piletina pohana u začinima

Zero piletina pohana u začinima

  • Ovako ukusno morate probati – izvana hrskavo, iznutra mekano
  • Bez ugljikohidrata koji debljaju, uz maksimalan okus!
  • Uvjereni smo da  kada jednom kušate, voljeti će je cijela obitelj.

 

Sastojci:
– 2 cijela pileća prsa filetirana, narezana na komade po želji
– 10 dkg parmezana, naribano
– 2 jušne žlice peršinova lišća, nasjeckano
– 1 jušna žlica origana
– 1 čajna žlica mljevene crvene paprike
– 1 jušna žlica češnjaka u prahu
– pola čajne žlice mljevenog papra
– 1 čajna žlica soli , 10 dkg putra

Priprema: Zagrijati pećnicu na 180 stupnjeva

Izmiješati sastojke u koje ćemo uvaljati meso

Aluminijskom folijom obložiti lim za pečenje.

Rastopiti maslac u plitkoj posudi.

Svaki komad mesa prvo uvaljati u maslac, a potom u mješavinu začina.

Tako uvaljane komade mesa posložiti na lim za pečenje.

Meso će se ispeći i biti hrskavo za 20-30 minuta.